mandag 11. mai 2009

Tarzan er svett!!

Naar Tarzan x 2 var paa plass i Granada igjen, var det paa tide aa skifte hostell. Den foerste natta i Granada bodde vi paa El Dorado, som i og for seg var et fin hostell, men som hadde brukt noen helt sykt sterke kjemikalier paa badet, som gjorde at det var vanskelig aa sovne, og huet dunka greit naar vi vaaknet dagen etterpaa.

Vi sjekket derfor inn paa dormitory paa Bearded Monkey istedet, og deler naa rom med 10 andre personer. Heldigvis minimalt med snorking.

I alle fall - det var to varme og adrenalin-kickede jenter som satte seg ned paa hostellet. Etter 3 timer paa tur som Tarzan og gange gjennom en glovarm by med full opppakking hjalp det jo ikke akkurat at stroemmen hadde gaatt i store deler av byen, og at alle vifter dermed var "out of order". Saa greeeeeit svette satte vi oss altsaa ned paa hostellet, og kom til aa tenke paa en ting; naar man svetter saa mye som dette, saa maa man vaere noeye med veskeinntaket! Saa da var det bare en ting aa gjoere gitt; Dos cervesas por favor! ;)


Ingen kommentarer: